Time

Duration

Topic

8:30-9:00

30 mins

Registration

9:00-9:05

5 mins

Opening

9:00-9:30

25 mins

Accelerating FPGA Innovations

9:30-10:15

45 mins

Innovating the Future

10:15-10:30

15 mins

Break

10:30-11:00

30 mins

Power-Efficient Acceleration Using OpenCL™

11:00-11:30

30 mins

Powering Your Innovation with Enpirion® Power Solutions

11:30-12:00

30  mins

SoC FPGAs are Smart FPGAs

12:00-13:30

90 mins

Lunch

13:30-14:00

30 mins

Designing with Quartus® Prime Software

14:00-14:45

45 mins

FPGAs in Computer, Storage, and Data Centers

14:45-15:30

45 mins

Driving the Internet of Things with FPGAs

15:30-15:45

15 mins

Break

15:45-16:30

45 mins

FPGAs Customize Your Video Solutions

16:30-17:15

45 mins

Next Generation FPGAs Enable Communications

17:15-17:30

15 mins

Lucky Draw

Notes:

Last update August 15, 2016

Time

Duration

Topic

8:30-9:00

30 mins

Registration

9:00-9:05

5 mins

Opening

9:05-9:35

25 mins

Accelerating FPGA Innovations

9:35-10:35

60 mins

Innovating the Future

10:35-10:50

15 mins

Break

10:50-11:20

30 mins

Enabling Designs with Low-Cost FPGAs

11:20-12:00

40 mins

Designing with Quartus® Prime Software

12:00-13:30

90 mins

Lunch

13:30-14:10

30 mins

SoC FPGAs are Smart FPGAs

14:10-14:50

40 mins

Power-Efficient Acceleration Using OpenCL™

14:50-15:10

20 mins

Break

15:10-15:50

40 mins

Powering Your Innovation with Enpirion® Power Solutions

15:50-16:30

40 mins

Driving the Internet of Things with FPGAs

16:30-17:10

40 mins

FPGAs Customize Your Video Solutions

17:10-17:20

10mins

Lucky Draw

Notes:

Last update August 15, 2016

Time

Duration

Topic

9:00-9:30

30 mins

Registration

9:30-9:45

15 mins

Opening

9:45-10:15

30 mins

Accelerating FPGA Innovations

10:15-11:15

60 mins

Innovating the Future

11:15-11:30

15 mins

Break

11:30-12:00

30 mins

Powering Your Innovation with Enpirion® Power Solutions

12:00-12:45

45 mins

Designing with Quartus® Prime Software

12:45- 13:00

15 mins

Demo Stall Visit Slot

13:00-14:00

60 mins

Lunch

14:00-14:45

45 mins

SoC FPGAs are Smart FPGAs

14:45-15:30

45 mins

Power-Efficient Acceleration Using OpenCL™

15:30-15:45

15 mins

Break

15:45-16:15

30 mins

Enabling Designs with Low-Cost FPGAs

16:15-16:45

30 mins

Military Solutions and Offerings

16:45-17:15

30 mins

Driving the Internet of Things with FPGAs

17:15-17:30

15 mins

Lucky Draw

Notes:

Last update August 15, 2016

Time

Duration

Topic

9:00-9:30

30 mins

Registration

9:30-9:45

15 mins

Opening

9:45-10:15

30 mins

Accelerating FPGA Innovations

10:15-11:15

60 mins

Innovating the Future

11:15-11:30

15 mins

Break

11:30-12:00

30 mins

Powering Your Innovation with Enpirion® Power Solutions

12:00-12:45

45 mins

Designing with Quartus® Prime Software

12:45- 13:00

15 mins

Demo Stall Visit Slot

13:00-14:00

60 mins

Lunch

14:00-14:45

45 mins

SoC FPGAs are Smart FPGAs

14:45-15:30

45 mins

Power-Efficient Acceleration Using OpenCL™

15:30-15:45

15 mins

Break

15:45-16:15

30 mins

Enabling Designs with Low-Cost FPGAs

16:15-16:45

30 mins

Military Solutions and Offerings

16:45-17:15

30 mins

Driving the Internet of Things with FPGAs

17:15-17:30

15 mins

Lucky Draw

Notes:

Last update August 15, 2016

Time

Duration

Topic

9:30-10:00

30 mins

Registration

10:00-10:30

5 mins

Opening

10:05-10:30

25 mins

Accelerating FPGA Innovations

10:30-11:10

40 mins

Innovates the Future

11:10-11:30

20 mins

Enabling Designs with Low-Cost FPGAs

11:30-11:45

15 mins

Break

11:45-12:15

30 mins

SoC FPGAs are Smart FPGAs

12:15-12:45

30 mins

Designing with Quartus® Prime Software

12:45-13:45

60 mins

Lunch

13:45-14:15

30 mins

Power-Efficient Acceleration Using OpenCL™

14:15-14:45

30 mins

Powering Your Innovation with Enpirion® Power Solutions

14:45-15:00

15 mins

Break

15:00-15:45

45 mins

Driving the Internet of Things with FPGAs

15:45-16:30

45 mins

Next Generation FPGAs Enable Communications

16:30-16:40

10 mins

Lucky Draw

Notes:

Last update August 15, 2016

Time

Duration

Topic

9:00-9:30

30mins

Registration

9:30-9:35

5mins

Opening

9:30-10:00

25mins

Accelerating FPGA Innovations

10:00-10:30

30mins

Innovating the Future

10:30-11:00

30mins

Enabling Designs with Low Cost FPGAs

11:00-11:15

15mins

Break

11:15-11:45

30mins

SoC FPGAs are Smart FPGAs

11:45-12:15

30mins

Power Efficient Acceleration Using OpenCL

12:15-13:30

75mins

Lunch

13:30-14:00

30mins

Powering Your Innovation with Enpirion® Power Solutions

14:00-14:45

45mins

FPGAs in Computer, Storage and Data Centers

14:45-15:15

30mins

Break

15:15-16:00

45mins

Driving the Internet of Things with FPGAs

16:00-16:45

45mins

FPGAs Customize Your Video Solutions

16:45-17:00

15mins

Lucky Draw

Notes:

Last update August 15, 2016

Time

Duration

Topic

9:00-9:30

30mins

Registration

9:30-9:35

5mins

Opening

9:35-10:00

30mins

Accelerating FPGA Innovations

10:00-10:45

45mins

Innovating the Future

10:45-11:00

15mins

Break

11:00-11:30

30mins

SoC FPGAs are Smart FPGAs

11:30-12:00

30mins

Power Efficient Acceleration Using OpenCL

12:00-13:30

90mins

Lunch

13:30-14:00

30mins

Designing with Quartus® Prime Software

14:00-14:45

30mins

Driving the Internet of Things with FPGAs

14:45-15:00

15mins

Enabling Designs with Low Cost FPGAs

15:00-15:15

15mins

Powering Your Innovation with Enpirion® Power Solutions

15:15-15:30

15mins

Break

15:30-16:15

45mins

FPGAs Customize Your Video Solutions

16:15-17:00

45mins

Next Generation FPGAs Enable Communications

17:00-17:15

15mins

Lucky Draw

Notes:

Last update August 15, 2016

IFTD Asia Pacific

23 August, 2016 Taipei

25 August, 2016 Singapore

30 August, 2016 Bangalore

1 September, 2016 Hyderabad

6 September, 2016 Seoul

 

IFTD China

8 September, 2016 Hangzhou

13 September, 2016 Chengdu