Intel FPGA Technology Day (IFTD)

The world has entered the era of intellectualization and interconnection. The data center and cloud closely connect a vast array of devices, systems, and networks. With the deep deployment of Internet of Things (IoT), this fundamental transformation will affect not only single network connection nodes but also nearly all embedded and mobile electronic product systems. Therefore, many new diversified applications are born, and their development needs great programmatic flexibility, high performance, and high energy efficiency.

From September to October 2017, the Intel® FPGA Technology Day (IFTD) will focus on the theme of Accelerating a Smart and Interconnected World, held in 10 cities in the Asia-Pacific region, including Seoul, Shenzhen, Beijing, Nanjing, Chengdu, Taipei, Bangalore, Hyderabad, Singapore, and Penang.

During this one-day conference, experts from Intel will introduce Intel FPGA, tools, and intellectual property (IP) as well as share the latest applications and advancements in artificial intelligence, smart cities, industrial IoT, and embedded vision. Representatives of Intel and partners will participate and make demonstrations.

Visit the IFTD event in your city to make in-depth discussion on the industry's incredibly challenging issues together with the industry's top professionals.

Who can participate:

  • Chief technology officer (CTO)
  • System planners
  • Hardware engineers and managers
  • PCB designers
  • Software developers and managers
  • Algorithm developers
  • Product managers
Time Duration Topic
10:00-10:05 5 mins. Opening Speech
10:05-10:35 30 mins. Keynote Speech
10:35-11:05 30 mins. Intel® Stratix® 10 FPGAs and SoCs
11:05-11:20 15 mins. Coffee break
11:20-11:50 30 mins. Intel® Cyclone® 10 FPGA
11:50-12:20 30 mins. Intel® Quartus® Prime Design Software Overview
12:20-13:30 70 mins. Lunch
13:30-14:00 30 mins. Intel® PSG High Level Design
14:00-14:30 30 mins. Powering Your Innovation with Intel® Enpirion® Power Solutions
14:30-15:00 30 mins. Learn how Intel® Arria® 10 Can Accelerate Your Success
15:00-15:15 15 mins. Coffee Break
15:15-15:45 30 mins. Smart Factory – Automation Architecture in Transformation
15:45-16:15 30 mins. Military
16:15-16:45 30 mins. Machine Learning on FPGAs​
Time Duration Topic
8:25-8:55 30 mins. Registration
8:55-9:00 5 mins. Opening Speech
9:00-9:30 30 mins. Keynote Speech 
9:30-10:00 30 mins. Machine Learning on FPGAs​
10:00-10:30 30 mins. Intel® Stratix® 10 FPGAs and SoCs
10:30-11:00 30 mins. Coffee break
11:00-11:30 30 mins. Accelerating Cloud Applications with Intel® Xeon® and FPGAs
11:30-12:00 30 mins. Intel® PSG High Level Design
12:00-13:30 90 mins. Lunch
13:30-14:00 30 mins. Powering Your Innovation with Intel® Enpirion® Power Solutions
14:00-14:30 30 mins. FPGAs in Machine Vision
14:30-15:00 30 mins. Coffee break
15:00-15:30 30 mins. FPGAs in Smart Cities
15:30-16:00 30 mins. Intel® Cyclone® 10 FPGA
16:00-16:30 30 mins. Smart Factory – Automation Architecture in Transformation​
Time Duration Topic
9:00-9:30 30 mins. Registration
9:30-9:40 10 mins. Opening Speech
9:45-10:15 30 mins. Keynote Speech 
10:15-10:45 30 mins. Intel® Stratix® 10 FPGAs and SoCs
10:45-11:00 15 mins. Learn how Intel® Arria® 10 Can Accelerate Your Success
11:00-11:30 30 mins. Intel® Cyclone® 10 FPGA
11:30-11:45 15 mins. Break
11:45-12:15 30 mins. Intel® Quartus® Prime Design Software Overview
12:15-1:00 45 mins. Powering Your Innovation with Intel® Enpirion® Power Solutions​
1:00-2:00 60 mins. Lunch
2:00-2:45 45 mins. Accelerating Cloud Applications with Intel® Xeon® and FPGAs
2:45-3:15 30 mins. Intel® PSG High Level Design
3:15-3:45 30 mins. Machine Learning on FPGAs​
3:45-4:00 15 mins. Break
4:00-4:30 30 mins. FPGAs in Machine Vision
4:30-5:00 30 mins. Enabling Next Generation Radar & EW systems.
5:00-5:15 15 mins. Closing & Luck Draw
Time Duration Topic
9:00-9:30 30 mins. Registration
9:30-9:40 10 mins. Opening Speech
9:45-10:15 30 mins. Keynote Speech 
10:15-10:45 30 mins. Intel® Stratix® 10 FPGAs and SoCs
10:45-11:00 15 mins. Learn how Intel® Arria® 10 Can Accelerate Your Success
11:00-11:30 30 mins. Intel® Cyclone® 10 FPGA
11:30-11:45 15 mins. Break
11:45-12:15 30 mins. Intel® Quartus® Prime Design Software Overview
12:15-1:00 45 mins. Powering Your Innovation with Intel® Enpirion® Power Solutions​
1:00-2:00 60 mins. Lunch
2:00-2:45 45 mins. Accelerating Cloud Applications with Intel® Xeon® and FPGAs
2:45-3:15 30 mins. Intel® PSG High Level Design
3:15-3:45 30 mins. Machine Learning on FPGAs​
3:45-4:00 15 mins. Break
4:00-4:30 30 mins. FPGAs in Machine Vision
4:30-5:00 30 mins. Enabling Next Generation Radar & EW systems.
5:00-5:15 15 mins. Closing & Luck Draw
Time Duration Topic
08:30-09:00 30 mins. Registration
09:00-09:05 5 mins. Opening 
09:05-09:35 30 mins. Keynote Speech 
09:35-10:20 45 mins. Intel® Stratix® 10 FPGAs and SoCs
10:20-10:50 30 mins. Intel® Cyclone® 10 FPGA
10:50-11:10 20 mins. Coffee Break
11:10-11:40 30 mins. Accelerating Cloud Applications with Intel® Xeon® and FPGAs
11:40-12:10 30 mins. Powering Your Innovation with Intel® Enpirion® Power Solutions​
12:10-13:30 80 mins. Lunch
13:30-14:00 30 mins. Intel® PSG High Level Design
14:00-14:30 30 mins. Machine Learning on FPGAs​
14:50-15:10 20 mins. Coffee Break
15:10-15:40 30 mins. FPGAs in Smart Cities
15:40-16:10 30 mins. FPGAs in Machine Vision
16:10-16:30 20 mins. Q&A
16:30-16:45 15 mins. Lucky Draw
Time Duration Topic
08:30-09:00 30 mins. Registration
09:00-09:05 5 mins. Opening 
09:05-09:35 30 mins. Keynote Speech 
09:35-10:20 45 mins. Intel® Stratix® 10 FPGAs and SoCs
10:20-10:50 30 mins. Intel® Cyclone® 10 FPGA
10:50-11:10 20 mins. Coffee Break
11:10-11:40 30 mins. Accelerating Cloud Applications with Intel® Xeon® and FPGAs
11:40-12:10 30 mins. Powering Your Innovation with Intel® Enpirion® Power Solutions​
12:10-13:30 80 mins. Lunch
13:30-14:00 30 mins. Intel® PSG High Level Design
14:00-14:30 30 mins. Machine Learning on FPGAs​
14:50-15:10 20 mins. Coffee Break
15:10-15:40 30 mins. FPGAs in Smart Cities
15:40-16:10 30 mins. FPGAs in Machine Vision
16:10-16:30 20 mins. Q&A
16:30-16:45 15 mins. Lucky Draw

Highlights:

  • Engage with Intel senior marketing and technology experts
  • Get an in-depth understanding of how Intel system design technology promotes the development of artificial intelligence, smart cities, industrial IoT and embedded vision and facilitates the building of the smart interconnected world
  • View product and application demonstrations by Intel and Intel partners

Date and place

Place Date Weekday Registration 

Taipei

September 28, 2017

Thursday

Register Now

Bangalore

October 10, 2017

Tuesday

Register Now

Hyderabad

October 12, 2017

Thursday

Register Now

Singapore

October 24, 2017

Tuesday

Register Now

Penang

October 26, 2017

Thursday

Register Now

Agenda

IFTD Asia Pacific

September 12, 2017 Seoul

September 28, 2017 Taipei

October 10, 2017 Bangalore

October 12, 2017 Hyderabad

October 24, 2017 Singapore

October 26, 2017 Penang

IFTD China

September 14, 2017 Shenzhen

September 19, 2017 Beijing

September 21, 2017 Nanjing

September 26, 2017 Chengdu

More Detail